Daniël Debunkt

Dagelijkse debunks over COVID-19

Stemt geen FvD

Gepubliceerd op 17-03-2021 en laatst gewijzigd op 19-03-2021

COVID-stemadvies: stemt niet op de FvD, op VSN of op lijst 30 Anna Zeven

Wat je ook verder aan politieke opvattingen hebt, je wil een eind aan de COVID-pandemie en dat op een rationele manier. Dan zijn er drie partijen die je niet moet stemmen.

Forum voor Democratie

De twee Kamerleden van FvD, Thierry Baudet en Wybren van Haga, bagatelliseren COVID-19 (“een zwaar griepje”), de corona-pandemie en de FvD is voorstander van het afschaffen van alle maatregelen tegen de pandemie.

Vrij en Sociaal Nederland

Deze partij, opgericht door virulent antivaxxer Bas Filippini, schrijft op haar website dat ze samenwerkt met het COVID Artsencollectief en met Herstel-NL. Dat zijn clubs die voorstander zijn van het afschaffen van allerlei maatregelen en het onder de bus gooien van ouderen en zwakkeren.

Lijst 30

Deze lijst zonder partijnaam, wordt aangevoerd door Anna Zeven, de vriendin van Mordechai Krispijn, en heeft Willem Engel op nummer 2 en Krispijn op nummer 3. Meer hoef ik niet te zeggen, denk ik? Of moet ik nog toevoegen dat op hun website geen letter te vinden is over hun beleid ten aanzien van de pandemie.

3 gedachten over “Stemt geen FvD

  1. Kunt u aangeven waar FvD spreekt over griepje? Met name je, want FvD vergelijkt het met een (heftige) griep wat recent is bevestigd door Van Dissel.

    1. De letterlijke woorden in mijn blogpost zijn “een zwaar griepje”, die moet je niet verdraaien. En die zogenaamde bevestiging van Van Dissel vind je alleen op FvD-filmpjes met knip- en plakwerk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *