Daniël Debunkt

Dagelijkse debunks over COVID-19

Welkom!

Gepubliceerd op 03-02-2021 en laatst gewijzigd op 09-10-2021

Welkom op mijn nieuwe site, Daniël Debunkt. Deze site is voortgekomen uit mijn debunks en fact-checks van allerlei “corona-sceptici” en covidioten op social media, met name op Twitter.

Het doel van deze site is om dit werk te verzamelen en categoriseren, en vooral voort te zetten.

38 gedachten over “Welkom!

 1. Succes Daniël, je debunks zijn niet alleen nuttig en leerzaam maar ook broodnodig in het gevecht tegen de gekte die losgebarsten is in antivax- en complotland.

 2. Dag Daniel,
  ik wacht met smart op inhoud. Kun je niet hier publiceren wat je al gedebunkt hebt? Het is echt goed, ik wil graag dingen doorsturen!

 3. Daniel dit is klasse journalistiek.
  Dit verdient een breder publiek.
  Nrc,AD, de Correspondent, Follow-the money etc

 4. Ik heb me het afgelopen halfjaar zelf regelmatig met debunken van onzinbeweringen bezig gehouden maar dat kost me veel energie omdat de verkondigers van onzin altijd weer de discussie op een zijspoor proberen te brengen. Goed te weten dat er een blog is waar op ondubbelzinnige wijze en heel toegankelijk zin van onzin op gebied van Covid-19 wordt onderscheiden. Chapeau!

 5. Geweldig dat je het doet. Er wordt zoveel onzin uitgekraamd tegenwoordig dat de waarheid ondersneeuwt.

 6. De tekst van artikelen kan ik op geen enkele manier kopiëren, als ik dus op een bepaald deel van een artikel wil reageren, moet ik het betreffende stukje overtypen. Erg omslachtig.

  Ligt het aan mij ? Of is dit opzet ?

  Alvast bedankt, Nic

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *